При д-р Диляна Ганчева може да изградите вашия индивидуален здравословен модел на хранене

Д-р Диляна Ганчева  упражнява професия диетолог и е инструктор на организирани фитнес програми. Работи активно за популяризиране и утвърждаване на здравословния начин на живот.

Съвременното ни забързано ежедневие все повече ограничава физическата активност и е насочено към повишена консумация на висококалорични храни – въглехидратни, пържени, с високо съдържание на мазнини.

Това се отразява много зле на опорно-двигателната система и води до затлъстяване: два рискови фактора по отношение на редица съвременни заболявания, като хипертония /вече и сред по-младите хора/, инфаркт и инсулт, диабет – тип 2, ставни болки, остеопороза, рак.

През 2018 година д-р Ганчева защити своята втора медицинска специалност „Хранене и диететика” и разкрива диетологичен кабинет. При посещението в кабинета: Разград, ул. „Симеон 1“ /срещу Детската ясла и кухня/ може да бъдат направени:

  1. Консултация за здравословен модел на хранене;
  2. Изграждане на индивидуален диетичен режим при затлъстяване, подагра, стомашни и чревни проблеми, чернодробни и жлъчни болести, панкреатит, хипертония, диабет, непоносимост към глутен и други хранителни алергии.

Всички хора, страдащи от тези болести се нуждаят от определена лечебна диета, която ще допълни и подпомогне оздравителния им период;

  1. Измерване на телесните мазнини с телесен анализатор;
  2. Хранителен режим при спорт и физически натоварвания;
  3. Хранителен режим при бременност и кърмене;
  4. Консултация за съвременните препоръки за захранване на кърмачета и принципи на хранене на деца до 7 год. възраст и ученици.

Като инструктор на организирани фитнес програми д-р Ганчева работи от 5 години в създадения от нея клуб „Да танцуваме фитнес”. Там може да ви изгради индивидуален двигателен режим, да ви включи в програмите, които се провеждат в залата на клуба или да работи индивидуално с вас. Д-р Ганчева е убедена, че съчетавайки подходяща диета с необходимото балансирано физическо натоварване, ще получите по – добри резултати за добро здраве и фигура и профилактика на редица заболявания.

В залата на клуба „Да танцуваме FITNESS“ – бл. „Кокиче“ в жк „В.Левски“, тя организира лекции по теми, свързани с храненето и физическото натоварване.

За да се свържете с д-р Диляна Ганчева, се обадете на тел. 0899868472 и си запишете час за прием. Посетете страничката й във фейсбук – „Диетологичен кабинет д-р Диляна Ганчева“.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.