Празник на плуването в комплекс „Амфибия“

В истински празник на плуването се превърна гостуването на талантите от клуба по плуване „Триатлон-Далян“ – Русе за децата от Разград в плувния комплекс „Амфибия“ в ОУ „И.С.Тургенев“.

Тридесетте русенчета, водени от председателя на клуба Меглена Ангелова, първо показаха медалите си от държавни и международни състезания, а след това и различни плувни стиловe.

Последваха и истински състезания във водните коридори.

За победителите имаше грамоти и медали.

Да ги приветства за чудесната идея дойдe лично основният спомоществовател за възстановяването на плувния комплекс Никола Николов, който за пореден път със задоволство отбеляза, че резултатите от възстановяването на плувния басейн са ефективни и басейнът се управлява добре като място не само за забавление, а и за създаване на спортно-тренировъчна дейност за децата и възрастните в Разград.

Децата истински се забавляваха, а най-голямата за всички изненада бе капитанът на футболния „Лудогорец“ Светльо Дяков, който бе край басейна с цялото си семейство, а синът му се включи и в състезанията.

Малките плувци от Русе имаха още една незабравима среща в Разград – взеха си автографи от любимците си от „Лудогорец“ лично, докато разглеждаха спортната база на отбора.

Добрата новина от гостуването на „Триатлон-Далян“ тук е, че клубът започва тренировъчен процес на плувния басейн в ОУ “И.С.Тургенев“ във вторник и петък от 18 часа и в събота от 11часа. Всички желаещи родители могат да запишат децата си да тренират при професионални треньори от клуба, като това дава възможност за високи спортни постижения и участия в държавни първенства.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.