ПП „Български възход“ откри предизборната си кампания „С разум за България“

С тържествен водосвет, отслужен от отец Дмитрий Терзи, ПП „Български възход“ откри официално днес офиса и предизборната си кампания в 18-ти многоизбирателен район Разград за изборите за Народно събрание на 2 април.

Като добра поличба бе приет неволният жест на отец Дмитрий, който лисна цялото венче със светена вода, докато ръсеше за здраве и успех водачката на листата Айлин Дахилова-Василева, втората – Вяра Николова, и присъстващите на церемонията.

„За мен е чест да водя листата на „Български възход“ в 18-ти многомандатен избирателен район не само защото съм родом от този край, а и защото лично ген. Стефан Янев гласува доверие на мен и екипа, който ще работи тук“, каза Айлин Дахилова.

Тя и колегите и разчитат на много честна кампания –  на феърплей, както казват в спорта. Що се отнася до кампанията на „Български възход“, тя ще бъде „от народа за народа“. „Защото на хората вече им омръзна от витиевати фрази, изпразнени от съдържание. Защото до този момент никой не иска да чуе тяхната болка и да работи точно и конкретно за техните желания и проблеми“, заяви още Айлин Дахилова.

Водачката на листат е убедена, че с разум ще бъде постигнат успех, за да бъдат променени в България нещата, които се случват в момента.

Предизборният щаб на „Български възход е на ул. Дринов“ №1 /до магазин „Воден свят“/ ще бъде отворен за всеки, решил да научи още от програмата на партията, за да може да вземе информираното си решение за вота на 2 април с бюлетина №15.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 62

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.