Поклон пред Апостола

            Кметът на Разград д-р Валентин Василев, заедно със заместниците си Галина Георгиева и Ердинч Хасанов, председателят на Общинския съвет Надежда Радославова, зам.-областните управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганов бяха гости днес на отбелязването на 146-годишнината от гибелта на Васил Левски пред паметника в едноименното училище.

От името на Община Разград и от името на областния управител Гюнай Хюсмен бяха връчени поздравителни адреси за патронния празник на директора Диана Първанова. Пред множеството приветствия отправиха тя и председателят на Училищния съвет Юджел Хюсеин. Рецитал изнесоха децата от театрална група „Роли дроли“. Част от програмата бяха и изпълненията на Градския духов оркестър.

            Венци и цветя пред паметника на Апостола поднесоха кметът д-р Валентин Василев и заместник-кметовете Галина Георгиева и Ердинч Хасанов, председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова, заместник областните управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганов. Поднесени бяха цветя и венци и от името на народните представители Десислава Атанасова и Денчо Бояджиев, от евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Асим Адемов, от общински съветници, деца, ученици, граждани, институции, организации.

/e-Razgrad/

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.