Подаръци за футболните надежди на Кубрат

Спортни екипи, футболни калци, бидончета за вода и вратарски ръкавици подари на малките футболисти в Кубрат Шабан Ахмедов присъствието на кмета Алкин Неби, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Благородният жест към отбора на младите надежди, водени от треньора на Общинския футболен тим Милен Петров е от нашия сънародник, който от години живее и работи в чужбина.

„Децата са нашата кауза и целта ни винаги трябва да е насочена към това те да спортуват и да се забавляват в нормални условия”, каза в обръщението си пред присъстващите кубратският градоначалник, който проследи и тренировката на малките футболисти. От своя страна Шабан Ахмедов се ангажира да купи футболни топки за децата и им пожела много упоритост в тренировките и успехи на терена.

“Към момента футболният ни клуб разполага с четири  формации, включващи подготвителна група деца от първи до четвърти клас, като общият им брой e 25. 20 са децата от пети до осми клас, участващи редовно в първенството на Зона „Дунав“ – Русе, организирано от БФС. Юношите в отбора са 16 – от девети до дванадесети клас, които също участват в русенската футболна зона, а мъжкият тим се състезава в областното първенство”, посочи Милен Петров.

Шабан Ахмедов сподели, че подаръци ще има и за хандбалните надежди на Кубрат.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.