Победителят от „Като две капки вода“ и бивша солистка на „Ку-Ку бенд“ идват за шампионското парти и юбилея на “Лудогорец”

Изпълнения на две от най-актуалните български музикални звезди – победителят в най-популярното шоу в родния ефир “Като две капки вода” Фики и чаровната певица Нели Петкова,

са част от изненадите за феновете на „Лудогорец“ по време на шампионското парти и честванията на 75-годишния юбилей на клуба, които ще се проведат веднага след мача с „Левски“ на “Хювефарма Арена” идната сряда (8 юли), съобщиха от клуба.

Както вече съобщихме, футболистите на деветкратния шампион ще върнат феновете в миналото, като срещу “сините” ще играят с ретро екипи по подобие на тези, които техните предшественици са носили при основаването на клуба през 1945 г. Танцови и певчески изпълнения на деца-таланти от центъра за работа с деца и школа „Надежда“ 4019 в Разград допълват програмата на партито, чиято кулминация ще бъде връчването на златните медали и деветата шампионска купа на „Лудогорец“.

Феновете отново ще имат страхотната възможност да докоснат ценния трофей по време на тура, който футболистите ще направят пред трибуните на “Хювефарма Арена” веднага след награждаването. Грандиозна заря ще озари небето над Разград по време на партито.

Ще бъдат раздадени куп награди на отличниците във футболната академия на шампиона. По традиция това ще се случи на полувремето на мача.

/e-Razgrad/

Hits: 6

One Reply to “Победителят от „Като две капки вода“ и бивша солистка на „Ку-Ку бенд“ идват за шампионското парти и юбилея на “Лудогорец””

  1. За мое и моите познати а също и други приятели на Лудогорец съжаление, ръководството на отбора отново ни подцени. Казвал съм го преди и пак ще го кажа, с такава политика към привържениците на отбора няма да се стигне надалеч, публиката надали иска да бъде приравнявана към агитките на някои други отбори и да бъде забавлявана с треторазрядни чалга певци и безплатни кебапчета. а напоследък виждам и един негативен ракурс в публиката(ходя на почти всички мачове на отбора ), като например в последният мач с “Локомотив Пловдив” до мен един мъж крещеше и псуваше почти през цялото време а и доста други го подкрепяха а аз бях с малкия ми син ,който е на 9 години. От уважение към отбора и добрата му игра не напуснах стадиона по рано, но нека ръководството и фен групата се замислят как да подобрят, а защо не и да направят разяснителна кампания, как да се държим на стадиона а и извън него .И нека следващият път поканят някои по различни по стил изпълнители, все пак не всички фенове на Лудогорец обичат да слушат чалга, и нека бъдем по различният отбор, по различните привърженици. Поздрави: Един фен на средна възраст.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.