Петков: Вече няма наши и ваши, законността се връща, не ни е страх

НЕ НИ Е СТРАХ ОТ ХОРАТА НА ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ, КАТЕГОРИЧЕН Е ПРЕМИЕРЪТ

“Поздравявам лично МВР, че МВР е на страната на народа. Всеки трябва да застане от страната на закона, на народа или от страната на статуквото, на корупцията, от страната на недосегаемите. Лично се убедих, че МВР е институция, която избра и е част от закона, от страната на народа”. Това заяви премиерът Кирил Петков по време на годишния отчет на ГД „Национална полиция“.

“Поздравявам ви за честно проведените избори, добави Петков. Законността се връща в България, идеята за недосегаемите вече няма такава, никой не е над закона, убеден е Петков. Вече няма наши, няма ваши, има закон, който трябва да се спазва и който си мисли, че ако си човек на някого имаш протекция, това вече не съществува”, каза още Петков.

“Не ни е страх нито от хората на подземния свят, нито от самите хора, част от корупционния модел на предишната власт. Прокуратурата не работи, каза Петков. Факт е, че Гешев е компрометиран вече, даже на ниво ЕС”.

Промяната е дълъг процес, имаме още много работа, коментира още премиерът.

“България може да се промени ако всеки от нас вземе отговорността на собствените си плещи и заедно можем да го направим. Вярвам, че е възможно. Законността е на преден ред оттук нататък”, подчерта още Петков.

Darik.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.