Парти за децата, родени „Ин витро“

В навечерието на най-чакания празник от всички малчугани – Ден на детето, Община Разград организира парти, специално за децата, родени с помощта на общински фонд „Ин витро“.

На събитието бяха председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова, зам.-кметовете Галина Георгиева и Ердинч Хасанов, Елка Драмалиева –председател на комисията за разглеждане и одобряване на исканията за финансово подпомагане на двойки, семейства и лица с репродуктивни проблеми и нейни членове.

Поздрав към децата и техните семейства отправи  председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова. Тя им каза, че за нея е удоволствие, че с помощна на Общински съвет се случват такива чудесни неща и че няма по-хубаво от това, да види плода на една отлична социална политика. Пожела на родителите да виждат само щастие в очите на техните деца. Още един поздрав отправи към семействата и Янка Георгиева, която е член на комисията и е председател на ПК по социална политика към ОбС..

Музикален поздрав към всички отправиха талантите на МШ „Илия Бърнев“- Разград, възпитаници на музикалния педагог Галина Героева: Невена Цанкова, Славена Денчева и Дерия Генджева.

След което децата получиха подаръци, направиха обща снимка пред тортата, след което партито продължи с почерпка.

/e-Razgrad/

Снимка: Общинска администрация

Hits: 10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.