Пакетна продажба на билети, „Лудогорец“ отваря още една каса в петък

При сериозен интерес продължава пакетната продажба на билетите за предстоящите мачове на „Лудогорец“ с „Берое“ от I кръг на Първа шестица на 30 март от 18,15 ч., ЦСКА – София за Купата на България на 3 април от 18,30 ч. и с ЦСКА – София от II кръг на Първа шестица на 6 април от 17,15 ч., съобщават от пресцентъра на клуба. За улеснение за феновете в петък (29 март) от 11,00 ч. до 19,00 ч. ще работи и касата на улица “Васил Левски”. В момента входни талони за предстоящите двубои с „Берое“ и ЦСКА – София се продават на клубната база Спортен център „Лудогорец“.

От клуба напомнят, че в деня на двубоя с „Берое“ касата на улица “Васил Левски” ще работи от 11,00 ч., а тази на клубната база – от 8,30 ч. Феновете на „Берое“ ще могат да се снабдят с билети от гишето на сектор “Гости” на “Лудогорец Арена”, което отваря в 16,00 ч.

В деня на мачовете с ЦСКА – София за Купата на България и първенството касата на улица „Васил Левски“ ще работи от 10,00 ч., а гишето на сектор „Гости“ – от 12,00 ч.

„Лудогорец“ призовава своите фенове да се възползват от предварителната продажба, за да избегнат струпването на входовете преди началото на мачовете. Важно е да се знае, че домакинските сектори няма да бъдат допускани зрители с артикули на противникови отбори.

Целта на пакетната продажба на билетите е да бъдат улеснени всички привърженици на „Лудогорец“, които имат желание да подкрепят отбора в три от най-важните мачове от пролетния дял на първенството. По този начин феновете ще си гарантират предпочитаното място на стадиона за срещата с „Берое“ и двата мача с ЦСКА – София.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.