От сряда до края на месеца – промяна в организацията на движението в района на две кръстовища на ул. „Александър Стамболийски“

Заради изпълнението на строително-ремонтни дейности по проекта за еконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на Разград, от утре, 15 май, се въвежда временна организация за безопасност на движението в два участъка от ул. „Александър Стамболийски“: на кръстовищата с ул. „Хан Тервел“ и с ул. „Сребърна“.

Обходният маршрут е по ул. „Добровска“. Временната организация на движението е до 31 май, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

До края на тази седмица – до 19 май, работниците от фирмата-изпълнител извършват изкопни работи по: ул. „Сребърна“, ул. „Мидия“, ул. „Абоба“, ул. „Ахелой“, ул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Люлебургас“ – от кръстовището с ул. „Костур“ до хотел „Акцент“. Община Разград ще продължи да информира жителите на града за районите, в които се работи всяка седмица.

Местната управа се обръща към живеещите в районите, където ще се извършват ремонтни дейности, с молба да оказват съдействие като преместват автомобилите си от участъците, в които се работи.

/e-Razgrad/

Hits: 43

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.