Отчетно събрание на общинската организация на хора с увреждания

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев бе гост на годишното отчетно събрание на общинската организация на Съюза на инвалидите в Разград по покана на председателя Иванка Петкова.
В началото на събранието хората с увреждания уважиха своите членове – юбиляри, на които честитиха. Поднесени им бяха цветя и подаръци.
Бъдете активни, здрави, ние ще продължаваме да се отнасяме отговорно към вас и събитията ви, каза в поздрава си към участниците кметът д-р Василев. Това, че правите този отчет, означава, че имате богата дейност и Община Разград ще продължава да съдейства според възможностите си, за да реализирате своите начинания, допълни той.
Участниците изявиха интерес и към различни въпроси, свързани с дейностите, които се случват в общината. Изказаха недоволство от вандалските прояви, които се извършват в жк „Орел“ още преди да бъде завършен проектът за благоустрояване на зелените площи.
Интересуваха се от инфраструктурни подобрения. Кметът им обясни, че в момента стартира ремонта на улици в населените места в общината, който обхваща всичките 21 села, а в града продължава подмяната на уличното осветление с ново LED осветление.
/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.