Осиновители и децата им отпразнуваха Щъркелов ден

Осиновени деца и родители осиновители и тази година отпразнуваха заедно Щъркелов ден в Разград. Прието е, че това е ден, в който деца и родители се срещат и е важна дата за тези семейства. Празникът се състоя във фоайето на Разградска филхармония по инициатива на Центъра за обществена подкрепа към сдружение „Жанета“. Проявата е част от националната инициатива на Българската асоциация „Осиновени и осиновители“.

С много игри, песни и подаръци премина тържеството. Гости бяха председателят на Общинския съвет – Разград Надежда Радославова, заместник-кметът Ердинч Хасанов, заместник областният управител Евгени Драганов, председателят на ПК по социална политика Янка Георгиева, директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане“, както и началник отдел „Закрила на детето“ Глория Костова.

Всички те поздравиха участниците в празника, а кметът д-р Валентин Василев беше изпратил торта за почерпка от Община Разград. От Общински съвет – Разград г-жа Радославова и Янка Георгиева подариха подаръци на всяко дете. Празникът продължи с аниматори, които забавляваха децата.

/e-Razgrad/

Реклама:


Снимки: Областна и Общинска администрация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *