Онлайн семинар “Механизми на творенето и паралелни реалности”

Не е необходимо да учим подробности или автоматичните процеси на механизма за преминаване в паралелни реалности. Ние и сега автоматично го прилагаме. Необходимо е да приемем идеята за това, как осъзнато да използваме този механизъм, за да преживяваме истински желаните от нас неща. Въпросът не е в това, че липсва изобилие, а е в това защо сме убедени и търсим постоянен недостиг? Като енергия ние винаги притежаваме всички възможни честоти – на изобилие, на увереност и вяра, на възможности или вдъхновение.

Нужно е да разширим честотната си зона, готовността си да се срещнем с непознатото, за да можем да правим всичко това. Няма нужда да се учим какво да привличаме или как да притежаваме изобилие. Въпросът не е как да се научим да вярваме, а в какво вярваме.

Този семинар ще представи уникалната взаимообвързаност и практическите стъпки по пътеката на необятните възможности. Всеки миг и всяка паралелна реалност се оказва въпрос на ясен и категоричен избор. Единението на мисъл – решение – действие с ясна посока отдаденост към Всичко, което Е, реализира и сътворява действителността, която желаем.

Ако имате желание да учите нови неща, да се променяте и развивате, да бъдете осъзнати Творци на своята реалност, този онлайн семинар е за вас. Програмата включва теоретична и практическа част. След като обясним механизмите на процесите, ще ги приложим на практика. Никаква мистика или философия, чиста физика.

На 03.08.2023 г., четвъртък, от 19:00 часа – онлайн семинар

“Механизми на творенето и паралелни реалности”

Лектор: Нели Николова – когиталист

Продължителност: 90 минути.

Такса за участие: 36.00 лв.

За записване последвайте формуляра ТУК

Ние ще се свържем с Вас на посочените за контакт и-мейл и телефон, за да Ви изпратим линк към събитието. Срещата ще се осъществи чрез Google meet. За повече информация: тел. 0899781602.

/e-Razgrad/

Hits: 95

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.