Онлайн семинар „Материализацията и жизнената енергия”

Честотите, на които трептим, изграждат околната ни среда и се отразяват от нея. Ние пък, като елемент, се явяваме околна среда за всяка трептяща система в една реалност. Но и всеки от нас твори себе си и своята собствена околна среда и паралелна реалност.

Осъзнат избор е да правим неща, които никога не сме правили, като търсим удоволствието от това и се забавляваме, докато ги правим и изследваме, без да се уповаваме на стари усещания, оценки или сравнения.

За да вникнем в същността на тези процеси, за да е възможно да ги приемем, е необходимо да разгледаме задълбочено концепциите и процесите на материализация, както и да се научим да управляваме и работим с жизнената енергия. Ние така или иначе постоянно го правим, но когато е осъзнато, всичко става по-лесно.

Ако имате желание да учите нови неща, да се променяте и развивате, да бъдете осъзнати Творци на своята реалност, този онлайн семинар е за вас. Програмата включва теоретична и практическа част. След като обясним механизмите на процесите, ще ги приложим на практика. Никаква мистика или философия, чиста физика.

На 07.07.2023 г. от 19:00 часа – онлайн семинар

“Материализацията и жизнената енергия”

Лектор: Нели Николова – сертифициран когиталист

Продължителност: 90 минути.

Такса за участие: 27.00 лв.

За записване последвайте формуляра ТУК.

Ние ще се свържем с вас на посочените за контакт е-мейл и телефон, за да ви изпратим линк към събитието. Срещата ще се осъществи чрез Google meet. За повече информация: тел. 0899781602.

/e-Razgrad/

Hits: 11

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.