Огнян ОБРЕШКОВ: ГЕРБ не само открадна парите ни за зелена среда, с убитите дръвчета ни пречат да дишаме!

Работа, работа, работа или крадене, крадене, крадене – каква е истината за ГЕРБ? Погледнете „Орел“ – най-големия квартал в Разград – типичен пример за това как властта не само открадна парите ни, но и открадна въздуха ни!

Днес жителите на „Орел“ трябваше да имат зелени площи и по-красива и благоустроена среда. Вместо това те, а и всички ние платихме повече от 500 000 лв. глоба заради нарушенията на  хората на Бойко Борисов по проекта за облагородяване на най-големия  жилищен квартал в Разград, където живеят много млади семейства с малки деца.

По този проект ГЕРБ лиши разградските фирми от възможността да изпълнят дейностите в „Орел“ и със скандална процедура пусна свои външни фирми да „реализират“ проекта. При това на цена с 1 140 000 лв. по-скъпо отколкото предлагаха строителите от града.

Резултатът – фирмите, близки до властта, прибраха парите и лишиха децата и техните родители, възрастните граждани на „Орел“ от правото да живеят уютно в собствения си квартал в зелена и с чист въздух среда. Стотици дървета бяха засадени с орязани корени или изобщо без корени, а туите – направо с пластмасовите кофи! Предварителните изчисления показват, че стойността на щетите за Община Разград от абсурдното „залесяване“ са за  43 000 лв. Толкова ще струва да се подновят с нови изсъхналите дръвчета.

Ние, в „Демократична България“, искаме и можем да спрем това разграбване и този абсурд. Ние имаме капацитета и знанията да превърнем града и държавата ни в по-добро място за живеене! Това обяви в своя лайв Огнян Обрешков и засади пред камерата по правилния  начин жълта акация до полусрутилата се вече детска площадка до блок 20 в квартал „Орел“. Видеото може да проследите ТУК.

Огнян ОБРЕШКОВ – кандидат за народен представител от „Демократична България“

/Платена публикация/

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.