Общината ремонтира 11 чешми в Разград

Община Разград извърши ремонт на 11 градски чешми, съобщиха от пресцентър на местната администрация.

Инициативата е на зам.-кмета и изпълняващ функциите на кмет на Община Разград Добрин Добрев заради недоброто състояние не чешмичките в градинки и паркове.

Ремонтите извършиха служители към отдел „Опазване на околната среда” в Общината. Три от чешмичките бяха затлачени с пясък и със счупени кранчетата – в жк „Освобождение”, до блок „Майстор Манол” и на детската площадка в жк „Млади семейства”№1. Счупено бе кранчето и на чешмичката до Художествената галерия „Проф. Илия Петров”, а затлачени с пясък – на детската площадка до ОУ ”Отец Паисий” и в градинката до Високите блокове. На чешмичката до механа „Майстор Манол” на площад „Момина чешма” бяха повредени тръбите, а на тази до ъгъла на блок „Ягода” се наложи извършване на цялостен ремонт. Ремонтирана бе и чешмичката на детската площадка до Обръщалото на Водна централа. Последните ремонтни дейности приключиха в дните преди настъпилите горещини, те бяха на чешмичките в градинката пред Държавния архив и на фитнес площадката на ул. „Арда”.

Докато течеше ремонтът на единадесетте чешмички, Община Разград реагира и на сигнал от социалните мрежи за друго съоръжение – за запушеното корито на чешмата в Градския парк към изхода за МБАЛ”Св. Иван Рилски”.

/e-Razgrad/

Hits: 8

One Reply to “Общината ремонтира 11 чешми в Разград”

  1. Евала! Тоя зам-кмет отрано започна предизборната кампания. Коги ще оправи дупките по улиците???
    Ще взема да гласувам за него след 2-3 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.