Областният управител се срещна с председателите на пенсионерските клубове от Разградско

Традиционна среща с председателите на пенсионерските клубове от Разградско се проведе и тази година в областната администрация.

Владимир Димитров и зам.-областният управител Ивелина Игнатова се срещнаха с представители на пенсионерските клубове на почти всички общини – Разград, Кубрат, Завет, Исперих, Цар Калоян и Лозница и областното ръководство на Съюза на пенсионерите, съобщипа от пресслужбата на администрацията.

Владимир Димитров отправи пожелания към тях за здраве и много радост през новата 2024 година и разговаряха за трудностите, които срещат организациите им в общините и къде и как той би могъл да съдейства. Основното желание на пенсионерите от областта са да разполагат със средства за транспорт и поне един служебен телефон или средства за комуникации. „Ние не бездействаме и ако общините ни подадат ръка можем да бъдем много активни и полезни“, казаха представителите на Съюза на пенсионерите. Те бяха поканени от областното ръководство да се включват активно в националните кампании, които провежда областната администрация, а също така във фоайето на 7-я етаж да провеждат техни инициативи.

/e-Razgrad/

Hits: 62

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.