Нестабилното време промени културната програма на Есенния панаир: Райна ще пее на 12 септември

Променливото време и валежите в съботната вечер наложиха промяна в културната програма на Есенния панаир в Разград, съобщават от пресiлужбата на Общината.

Концертът на поп фолк изпълнителката Райна, който трябваше да се проведе на 10 септември, ще се случи на 12 септември, понеделник. Така в този ден жителите и гостите на Разград ще имат възможност да аплодират две любими на публиката певици – както беше по предварителната програма Тони Димитрова ще пее от 19,30 ч. на сцената на Ронда в парка, а от 20,30 ч. започна концертът на Райна.

Припомняме, че поради големия интерес от страна на търговците и на гражданите, 29-тото издание на организирания от Община Разград Традиционен есенен панаир продължава с ден повече от обичайното. Панаирът бе открит на 9 септември, продължава до 16 септември. Културната програма включва концерти на изпълнители от различни стилове. Панаирът бе открит с концерт на Капански ансамбъл. Тази вечер, 11 септември, от 19,30 ч. на Ронда ще пее Тита, на 13 септември от 19,30 ч. – Мария и Магдалена Филатови, на 14 септември от 19,30 ч. – Симона Загорова, на 15 септември от 19,00 ч. – Николина Чакърдъкова, на 16 септември от 19,30 ч. – Криско.

Посетителите на панаира могат да посетят някои от 30 щанда по алеите на Градския парк, на които търговци и производители предлагат разнообразни промишлени стоки, а отмора и кулинарни изкушения предоставят 12 питейни заведения тип скара-бира. Разнообразни са  забавленията и атракционите за децата.

Припомняме, че и на това събитие има благотворителна кауза. Пред ресторант „Лес” е подреден щанд под надслов „Заедно за Марти”. В подкрепа на лечението на 17-годишния Мартин Христов там се продават лакомства, дарени от Денис Рафетов и Исмаил Алишев; сувенири, изработени и дарени от „Шев без Кройка – DIDA – Artistic Recycling”, ЦРДУ-Разград, Ралица Михаилова и Паулина Тихова, Мая и Рая Александрова, както и книги от Книжен базар за Марти.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.