Недостроената сграда на МВР ще стане втори „ЛИДЛ“

Недостроената сграда на МВР ще стане втори „Лидл“, съобщи пред журналисти днес кметът на Разград Денчо Бояджиев.

По негова информация, вчера инвестиционното намерение е одобрено от Управителния съвет на фирмата. За своя сметка „Лидл“ ще събори недовършената конструкция между пазара и бензиностанция “OMV” и ще и изгради на мястото й обект тип мини мол. Така пространството ще се облагороди, а нашите съграждани ще имат два големи магазина в двата края на града, каза още Бояджиев.

/e-Razgrad/

Hits: 0

2 Replies to “Недостроената сграда на МВР ще стане втори „ЛИДЛ“”

  1. Напълно разбирайки по-голямата полза за града и гражданите от една такава бърза инвестиция, все пак по-добре е сградата да се дострои по предназначение. Областното у-ние на МВР се помещава в сграда от 1936 година, която е бивше данъчно управление. А в по-новата, но малка сграда на МВР с недостатъчно на брой помещения до магазин “Кауфланд” се помещават РУ на МВР и КАТ. Значи се обричат служителите на МВР в Разград никога да нямат по-нова и обширна сграда, понеже не се очертава да се освободи и някоя друга за тях. Не знам какво дава основание на някои да си мислят, че престъпността в бъдеще някак магически ще изчезне?! Само в диктаторската Северна Корея почти няма престъпност и в държави джуджета като Лихтенщайн, Сан Марино и Андора. Навсякъде другаде има, вкл. и в много добре организирани държави като Сингапур, Япония, Нова Зеландия и др.

  2. Ама нали директорката на музея щеше там да прави МЕГА музея, чуйте й пак концепцията за развитие , да не би да се е оказало, че лъже,а?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.