Над 100 деца играха заедно баскетбол в зала „Абритус“

Вътрешното състезание на спортен клуб по баскетбол “Вълци-Разград” премина с много настроение, изненади и награди за труда и постоянството на състезателите, съобщиха от клуба.

Първи на терена излязоха първокласниците в школата – момичета и момчета показаха хъс и умения с топката. Заслужени първи медали грабнаха всички с пожелание винаги да се трудят така упорито. Да ги подкрепят в залата бяха както техните родители, така и по-големите състезатели на клуба, които получиха и специален подарък – тренировъчна екипировка, целево дарение от фирма спонсор. Дарението обхваща 100 състезатели на клуба, които поне от една година тренират и се състезават за клуба, и е поощрение за тяхното постоянство и успехи на терените в цялата страна.

Във втората част от турнира състезатели от 2 и 3 клас премериха сили и показаха впечатляващ потенциал. “Децата, които видяхме днес на терена, са бъдещето на този спорт не само в нашия град, но и в България. Затова поощряваме всички да продължават да спортуват, да живеят активно, да бъдат дейни и в училище, да показват умения и да не спират да се учат, защото успехът е пред тези, които не се отказват.”, коментираха от клуба. “За пореден път зала „Абритус“ се изпълни с хора, с детски смях, скърцане на маратонки и тупащи топки и в това е смисълът на нашата работа. Благодарим на Община Разград за условията в залата.”

Организаторите благодарят за подкрепата на дарителите: “Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле” и останалите спонсори, с чиято помощ децата получиха тениски, медали, грамоти, тетрадки, стикери, Солети “Хрус-Хрус” бяха дарени за всички в турнира специално от фирма “Млин-97”.

/e-Razgrad/

Hits: 391

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.