Награди за участниците в националния конкурс „Полицаят е мой приятел и учител”

За конкурса „Полицаят е мой приятел и учител“, организиран от Главна дирекция „Национална полиция”, от ОД на МВР – Разград бяха изпратени четири рисунки. По този повод участниците в националната надпревара от Разградска област бяха наградени от директора на ОД на МВР старши комисар Ивайло Йовчев.

Александра Димитрова и Никол Котрулева от 3 „а“ клас на НУ „Васил Левски” – Лозница и Ванина Валентинова и Синем Шабан от 3 „б“ клас на ОУ „И.С.Тургенев” – Разград получиха лично грамотите и специалните си подаръци.

Както ОД МВР-Разград вече информира, рисунка на дете от Разград бе сред наградените в Националния конкурс на тема „Полицаят е мой приятел и учител”. Синем Шабан спечели трето място в конкуренция от 84 творби, изпратени от цялата страна в Главна дирекция „Национална полиция“.

Конкурсът бе част от планираните дейности по програма „Детско полицейско управление“. Отличените на областния етап рисунки отпътуваха за София и бяха подредени в благотворителен търг на церемонията „Полицай на годината“, която се проведе на 13 декември в НДК. Събраните средства отидоха по сметка в кампанията за подпомагане на децата на загинали и пострадали служители от МВР.

На финала на срещата децата и директорът на ОД на МВР -Разград си направиха обща снимка пред къта с детски рисунки, оформен в сградата на полицията. Творбите са на участвалите в областния етап от конкурса.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.