Наградиха победителите в 15-то издание на Ученическата волейболна лига

Зам.-кметът Елка Неделчева връчи част от наградите на победителите в 15-то издание на Ученическата волейболна лига, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Тя присъства и на последната среща от турнира, аплодирайки заедно с пълната зала за физкултурния салон на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“  отличните отигравания на двата отбора девойки – ПГПЧЕ 1 и ПГПЧЕ 2.

Подобно състезание се провежда само в Разград – припомни инициаторът на уникалната проява Сашо Панчев. Той благодари на всички, ангажирани през годините с провеждането му. Връчи и два плакета на ангажирани с организацията негови съмишленици – на Здравко Душков и на експерта по спорт в РУО – Разград Николай Миланов.

Състезанието се провежда под патронажа на кмета на Добрин Добрев и с подкрепата на Община Разград. Организатор на проявата е Спортен клуб „Спорт за всички”, а спонсор – Огнян Обрешков. Отборите, класирани на първите три места, получават купи, останалите тимове – кутия шоколадови бонбони, има и медали за най-полезните състезатели във всеки отбор с призово място. Общо участващите тимове бяха 12.

Елка Неделчева връчи отличията в една от възрастовите групи. Преди това тя изрази пред младите спортисти радостта си, че волейболът намира достойно място в пъстрата палитра от спортове, които се развиват в Разград и им пожела да останат верни на този красив спорт и изрази надежда в скоро време да се гордеем с представители на региона в националните формации.

Ето класирането по възрастови групи:

Юноши 8-10 клас:

 1. НПТГ ”Шандор Петьофи”
 2. ППМГ ”Акад. Обрешков”
 3. ПГИ ”Робер Шуман

Девойки 8-12 клас:

 1. ПГПЧЕ ”Екзарх Йосиф” – 1
 2. ПГПЧЕ ”Екзарх Йосиф” – 2
 3. ПГИ ”Р.Шуман”
 4. ППМГ ”Акад. Н.Обрешков”

Юноши 11-12 клас:

 1. НПТГ ”Шандор Петьофи”
 2. ПГПЧЕ ”Екзарх Йосиф”
 3. ПГИ ”Робер Шуман”
 4. ППМГ ”Акад. Н.Обрешков”
 5. ПГТС ”Христо Смирненски”

/e-Razgrad/

Hits: 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.