Момичетата до 13 години от глутницата на Вълците домакинстват на финалите от държавното първенство

Днес в Разград започна финалният турнир от държавното първенство по баскетбол за момичета до 13 години.

„Вълци-Разград“ са домакини за пръв път в историята си и ще атакуват медалите в зала “Абритус”. Турнирът среща най-добрите 8 школи в България, гостуват отборите на „Левски“ – София, „Дунав 2016“ – Русе, „Черно море Одесос“, „Локомотив“ – София, „Рилски спортист“ – Самоков и „Светкавица“ – Търговище. Мачовете са с начален час 12:00, 14:00, 16:00 и 18:00 ч. днес и утре. Финалът е в петък от 15:00 ч.

От клуба канят всички разградчани да подкрепят Вълците – днес в 18:00 ч. е първият им мач срещу „Славия“. В зависимост от изхода на мача, утре те ще играят или с „Левски“ – София в 12:00 ч. или с „Дунав 2016“ – Русе в 18:00 ч.

Турнирът се организира в обновената зала “Абритус” със съдействието на Община Разград. Екипът на „Вълци-Разград” е признателен на дарителите“ „Амета” с тяхната марка „Лудогорско пиле”, както и личностите и компаниите, които подкрепят разградския баскетбол: Вели Велиев, Джипо Джипов, Драгомир Пенчев, Йордан Добрев, „Фарма тийм”, „Мизия глас”, „Дин пропъртис”, „Девон”,  „Терарос” и „Семпекс”.

/e-Razgrad/

Hits: 33

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.