Мирослав ГРЪНЧАРОВ: Пред нас има отворен времеви прозорец и от кмета ще зависи какви проекти представяме пред правителството

Разград има потенциал да развива устойчив бизнес и да привлече нови инвеститори за производства с висока добавена стойност и добре платени работни места. Достатъчно дълго време се управляваше без висока енергия, без амбициозни цели, без съвременна визия за развитие. На предстоящите местни избори можем да променим това. В момента пред нас е отворен прозорец и от личността на кмета ще зависи какви проекти, с какво качество и в какви срокове ще представи Разград пред правителството на ПП-ДБ. За да започне промяната в нашия град. Това обяви на среща с местните предпремачи кандидатът за кмет на управляващата коалиция Мирослав Грънчаров.
Изборите за местна власт са на 4 години, за кметовете и общинските съвети няма предсрочен вот. Не трябва да допуснем управлението на Разград да попадне в ръцете на хора, които мислят само за собственото си устройване, ще загубим още време. Нещо по лошо – ще похабим енергията за промяна и надеждата на активните хора за това да развиват и разширяват бизнеса си в Разград, каза Грънчаров пред повече от 200 представители на бизнеса в нашата община.
Разград има нужда да го управляват хора с енергия и да вървим към бъдещето с друга скорост. Най-пряката връзка между местната и централна власт е държавният бюджет. От това дали новият кметски екип ще е в състояние бързо да представи пред правителството мащабни, полезни и качествени проекти, ще зависи дали общината ще вземе завоя, за да излезе на бързата писта. Това заяви пред препълното с хора фоайе на Общинския културен център народният представителна Разград от коалиция ПП-ДБ Антоанета Цонева.
Разград има нужда да бъде управляван от кмет мениджър, а не от чиновник. А кметът има нужда от подкрепата на мнозинството в местния парламент. В листата на ПП-ДБ няма хора без биография, без сериозна експертиза и лични постижения. Сред нашите кандидати има представители на всички професии, това са лица, познати на местната общност с направеното от тях. Те имат и знанията, и енергията да извадят Разград от безвремието и да го тласнат напред. Подкрепата за нашите кандидати с бюлетина № 66 е подкрепа за всеки човек, за всяко семейство, защото една подредена и бързо развиваща се община има бъдеще. Това бяха доминиращите послания на вички кандидати, които говориха на срещата.

Мирослав ГРЪНЧАРОВ – кандидат на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ за кмет на Разград

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 44

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.