Мирослав Грънчаров пое ангажимент за решаване на първи проблеми с бъдещия си кметски екип

Коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ регистрира пълна листа от 33-ма кандидати за общиннски съветници.

Кандидатът за кмет на Разград Мирослав Грънчаров ги окачестви като изключително ерудирани, хора, които много добре знаят за какво влизат в състава на Общинския съвет.

Коалицията „ПП – ДБ“ регистрира и най-много кандидати за кметове: в 14 от всичките 21 населени места в общината.

„Специално искам да споделя, че това, което казах на пресконференцията, когато колегите предложиха моята кандидатура за кмет на Разград, явно е било чуто от нашите съграждани, защото за два дни имам уникални среща с хора, които ме търсят с конкретни предложения. Вчера възрастен човек в едно село ми каза: „Водата е живот! Но по селата вече няма работещи чешми, трябва да ги възстановиш.“ Ето – сега обещавам: Ще ги възстановим.

Тази сутрин ме срещна друг старец: „Ти знаеш ли, че заради строежите върху обществени тоалетни Разград остана без тоалетни.“ И предложи да изградим две нови. Обещавам да сторя и това,“, заяви Мирослав Грънчаров.

И още: „С действията ни в предизборната ни кампания и с начина, по който ще управляваме, ще искаме да извадим нашите съграждани от апатията, в която се изпаднали по отношение политическите процеси в община Разград. Те трябва да станат активни, трябва да станат двигатели на тези процеси и аз гарантирам, че ще бъдат чути.

/e-Razgrad/

Hits: 19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.