Мирослав ГРЪНЧАРОВ: Мога да направя Разград част от голямата промяна

КОГАТО СЪМ  В РЕГИОНА, НЯМА ДА СПЯ НА ХОТЕЛ КАТО ВОДАЧИТЕ НА ДРУГИТЕ ЛИСТИ

Изборите в неделя ще определят посоката на развитие, по която ще тръгне България. Вече е ясно, че мнозинството от гражданите настоява за промяна и иска следващото правителство да бъде сформирано от партиите, застанали категорично срещу статуквото. „Демократична България“ е политическата сила, която последователно и неотклонно се бори за сериозни реформи в държавата. В новия парламент и правителство „Демократична България“ ще има подобаващо присъствие.

Моето избиране в 47-то НС ще помогне Разград да стане част от картата на промените в България. Като народен представител от реформаторското мнозинство в парламента, ще бъда част от силите, които движат процесите на обновление и  модернизиране на България. Ще мога да съдействам  всички политики, които ускоряват развитието на страната да се провеждат с бързи темпове, и в Разград.

Моите контакти  в София ще са полезни не само за Разград, но и за всички общини в областта. Ще съм  връзката на местните управи не само със законодателния орган, но и с централната изпълнителна власт. Това ще помогне на Разград да се развива догонващо и да навакса изоставането в сравнение с други области, които при   управлението на ГЕРБ се радваха на протекции.

Моят опит като заместник- кмет ще ми е изключително полезен  в работата  като  народен представител. Аз знам как трябва да се координират действията на  общинската и централната власт, за да се реализира голям и важен за живота на хората проект. В София ще мога да бъда двигателят на процеса по ускоряване на подобни инфраструктурни проекти.

В следващите години и Европа, и България ще тръгнат по път, който ще промени  живота на гражданите на ЕС за поколения напред. Като народен представител, аз ще съм в състояние да помогна процеса на ускорена модернизация, който ще се финансира от Брюксел, да стигне до общините, до хората, до фирмите в нашата област.

Аз съм човек на диалога и всеки, който е работил с мен и лично ме познава, знае, че умея да намирам общ език със събеседника си. Винаги подхождам конструктивно и съм убеден, че дори при непримирими на пръв поглед позиции, може да се постигне съгласие. Като народен представител на  Разград, аз няма да търся конфронтация, а сътрудничество в полза на нашия регион.

Аз съм от Разград и през целия си живот съм  живял и работил тук. Когато  посещавам  избирателния си регион, няма да спя в хотел, както това правят водачите на другите листи. Аз ще се прибирам у дома. В събота и неделя ще излизам с жена ми и децата,  както винаги е било, ще се срещам с приятелите, които познавам от детинство.

Промяната на работното ми място няма да промени усещането ми за принадлежност към града и хората, с които съм живял и работил досега. Единствено отговорностите ще са по-големи. Ще са повече и възможностите ми за въздействие върху процесите на промяна, които ще са полезни за Разград.

Като народен представител от „Демократична България“ мога да направя Разград част от голямата промяна. Време е България да спечели! Време е Разград да спечели!

Искам вашето доверие да тръгнем заедно напред!

Мирослав ГРЪНЧАРОВ, водач на листата на „Демократична България“ в Разград

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.