„Лудогорец“ подготвя юбилей и шампионско парти

МАЧА С „ЛЕВСКИ“ НА 8 ЮЛИ РАЗГРАДЧАНИ ЩЕ ИЗИГРАЯТ С РЕТРО ЕКИПИ – КАТО ОРЛИТЕ ПРЕЗ 1945 ГОДИНА

„Лудогорец“ ще получи деветата шампионска титла и ще отпразнува 75-та годишнина от основаването си с грандиозно парти след мача от XXX кръг на efbet Лига срещу „Левски“ на 8 юли (сряда) от 18,30 ч. на „Хювефарма Арена“. Клубът е подготвил множество изненади за феновете си, които ще наблюдават двубоя на живо. Ето една от тях – специално за юбилея в двубоя със „сините“ деветкратните шампиони на България ще играят с ретро екипи, подобни на тези, които са носили футболистите на футболно дружество „Лудогорец“ през 1945 година.  Присъстващите на „Хювефарма Арена“ ще станат свидетели на грандиозна заря и традиционните изпълнения на деца-таланти от Разград. Музикално шоу с популярни изпълнители  ще започне веднага след шампионския тур на футболистите с деветата купа.

От клуба обещават да издадат още подробности в навечерието на празника.

Билетите за шампионския мач с „Левски“ вече се продават на клубната база. Поради очаквания голям интерес клубът спазва обещанието си и до четвъртък (2 юли) на обяд първи ще могат да се снабдят с входни талони притежателите на билети от домакинския двубой с „Локо“ (Пд), игран на 27 юни на „Хювефарма Арена“. Бройката на входните талони е ограничена и по тази причина от „Лудогорец“ съветват всички привърженици да се снабдят с билети навреме.

За мача с „Левски“ ще се продават входни талони според последната заповед на Министерството на здравеопазването, която разрешава максимум по 1000 души в един сектор на стадиона при запълване на 50 процента от капацитета му. Притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. ще влизат с тях на срещата със „сините“.

Реклама:


 

Цените на билетите за мача с Левски:

Централна трибуна – 15 лв.

Сектор „В“ 3 и 4 блок – 15 лв.

Сектор „В“ 1,2,5,6 блок – 10 лв.

Сектор „А“ и „А1“ – 10 лв.

Трибуна „Моци – 8 лв.

Сектор „Гости“ – 8 лв.

Продават се и семейни билети. По време на мача на стадион „Хювефарма Арена“ феновете трябва да сядат през една седалка, за да се спази изискването за физическа дистанция. Родител с дете или по-голямо семейство може да седнат без ограничения.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *