„Лудогорец“ победи „Дунав“

„Лудогорец“ постигна нова победа в първенството на efbet Лига. Шампионите победиха с 1:0 „Дунав“ в Русе.

С успеха Орлите си върнаха първото място в класирането. „Лудогорец“ има точка повече от „Левски“. Двата тима се срещат в директен сблъсък следващата неделя в Разград.

Клаудиo Кешерю откри резултата в 23-аа минута. Тогава Лукоки пробва удар към вратата, Росен Колев блокира шута, като топката попадна в Кешерю, който отблизо не сбърка.

В края на полувремето домакините създадоха напрежение пред Пламен Илиев, когато след центриране Ахмедов стреля с глава в аут.

През втората част мачът бе равностоен, като чисти положения пред двамата вратари почти нямаше. Треньорът на „Лудогорец“ Станислав Генчев извади Марселиньо, Джоди Лукоки и Клаудио Кешерю, за да ги съхрани за гостуването на „Ференцварош“ в четвъртък, като на техните места се появиха Горалски, Жоржиньо и Чибота. Именно последният имаше добра възможност при контра атака в 83-та минута, но ударът му бе уловен от Макенджиев.

В даденото от рефера продължение домакините имаха добра възможност, но Ахмедов стреля в стената след удобен фаул на два метра пред наказателното поле на „Лудогорец“.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 7

One Reply to “„Лудогорец“ победи „Дунав“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.