“Лудогорец” замина без треньора си за първия си мач в Лига Европа

“Лудогорец” замина без треньора си Валдас Дамбраускас за първия мач от груповата фаза на Лига Европа. В четвъртък от 19.45 ч. шампионите гостуват на “Мидтиланд” в среща от F на надпреварата.

Причината Дамбраускас да не се качи на самолета за Дания е, че се е почувствал зле. От съображения за сигурност за здравето на всички той е останал в Разград.

“Валдас ще бъде близо до отбора, така или иначе, благодарение на новите технологии. Предполагаме, че не е коронавирус, защото той е ваксиниран. Все пак, ако пробата е положителна, ще трябва да се справим без него. Направили сме така, че да бъде близо до отбора, макар и онлайн”, коментира изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев.

Има възможност Дамбраускас все пак да води отбора. Ако пробата му е отрицателна и той се чувства по-добре може да пътува за Дания в деня на мача.

“Като цяло сме настроени само за победа. Със сигурност това е нелека група, няма слаби отбори и ще бъде тежко, със сигурност, но ние трябва да продължаваме с добрите игри и гоним излизане от групата”, каза нападателят Кирил Десподов при заминаването на отбора.

Dnevnik.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.