„Лудогорец“ загуби от ЦСКА

След 15 мача без загуба на “Българска армия” „Лудогорец“ падна с 1:4 от ЦСКА в мач, без значение за шампиона. Головете за домакините вкараха Юрген Матей, Бисмарк Чарлс, Мено Кох и Кайседо от дузпа, а за разградчани точен бе Сисиньо.

ЦСКА започна агресивно срещата и откри още в 4-та мин. Тогава Греъм Кери центрира от корнер към близката греда, а там Матей засече с глава за 1:0, докато Сисиньо не успя да му попречи. Постепенно „Лудогорец“ изравни играта. До края на първата част и двата отбора имаха прилични шансове да вкарат, но не и истинско голово положение.

На почивката Валдал Дамбраускас опита да вдигне нападателната мощ на тима си и извади защитника Жосуе Са за сметка на нападателя Пиерос Сотириу. Кипърецът обаче остана на терена само 8 минути, след като получи контузия и беше заменен от Сантана. В 54-та мин. ЦСКА нанесе втори удар. Амос Юга пусна към Греъм Кери, който надскочиш Сисиньо и сервира топката на Чарлс, а последният от въздуха вкара за 2:0. Шест минути по-късно „Лудогорец“ се върна в мача. Кирил Десподов пусна брилянтен пас към Сисиньо зад гъба на защитата, бразилецът финтира Бусато и вкара за – 1:2. Само две минути по-късно ЦСКА стинга до трети гол. Федерико Варела центрира топката от фаул и Мено Кох заби с глава за 3:1.

До края на срещата „Лудогорец“ натискаше, но не успя да застраши вратата на съперника. ЦСКА пък направи няколко контраатаки, които обаче пропусна да завърши с гол.

В самия край на мача Орлите останаха с 10 човека, след като Мавис Чибота си изкара два бързи жълти картона. Секунди по-късно Сантана фаулира Кайседо и Кабаков отсъди дузпа. Еквадорецът не сгреши за крайното 4:1.

/e-Razgrad.bg/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.