Кубратчани дариха хранителни продукти на 50 семейства

Хранителни продукти от първа необходимост за крайно нуждаещи се семейства бяха безвъзмездно раздадени днес в Кубрат. Инициативата осъществиха братята Али и Дениз Алиеви, които са родом от Кубрат.

Финансовата помощ, дойде от името на по-големия брат – Дениз и неговата съпруга Нехриман Ридван, които са в чужбина, а изпълнението на благотворителната акция бе възложено на по-малкия Али. На хората бяха раздадени общо девет вида продукти, сред които: олио, два пакета брашно, килограм ориз, два пакета макарони, леща, кускус, пакетче вафли, сол, захар.

„Идеята ни бе да раздадем тези храни на хора, които наистина се нуждаят от тези продукти. Отговорихме на обществения призив за съпричастност и мисля, че повече хора трябва да го направят, помагайки си в тези тежки времена на изпитания, независимо от етнос и религия“, разказа Али, който допълни още, че помощта днес е стигнала до 50 домакинства и специално отправи поздрави към хората, които му направили 5% отстъпка на закупените стоки. Днес пакетите с помощта бяха раздавани на бедни хора в ромската махала в Кубрат, в местното общежитие „Максим Горки“ и квартал „Дряново“. „За доброто няма цена, то е проява на човещина и най-осезаемо е то по време на тежки времена“, коментираха жители на Кубрат.

/e-Razgrad/

Реклама:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *