Красотите на Лудогорието грейнаха върху строителните платна около джамията

Повече от половината от общо над 90 цветни фотоса, обединени под мотото „Красотите на Лудогорието“ вече са по местата си върху строителните платна около голямата джамия в центъра на Разград „Макбул Ибрахим паша“.

Припомняме, че областният управител „Гюнай Хюсмен прие идеята на разградчани строителните платна да бъда покрити с красиви кътчета и гледки и събития в Разградска област. Ремонтът на джамията ще продължи три години и снимките ще бъдат там. А разградчани вече ги разглеждат с нескрит интерес под ласките на ноемврийското слънце.

Автори на фотосите са Мехмед Азиз, Йорданка Бозаджиева, Радка Минчева, Любомир Илиев, Яман Хюсмен и Антон Анастанасов.

Изложбата с красотите и събитията в Лудогорието стана възможна със спомоществователството на фирмите “АДМ – Разград”, “Пилко”, “Фарма тийм”, “Биовет-клон Разград”, “Хювефарма”, “Алфа-Хим”, мандра “Лудогорие” и “Туана комерс”. Изработката на паната е дело на шуменска фирма.

„Мисля, че в тази своеобразна фотоизложба на открито всеки може да намери нещо, което да му донесе естетическа наслада. Фотосите наистина превърнаха едно сиво петно в цветна атракция“ , която ще радва хората, докато трае ремонтът на „Ибрахим паша“, заяви Гюнай Хюсмен.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.