Кметът Добрин Добрев бе избран за член на Управителния съвет на Сдружението на общините

Кметът на община Разград Добрин Добрев бе избран за член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в България, съобщиха от пресцентъра на кметското сдружение.

Това стана по време на заседание на Общото събрание на НСОРБ, което се провежда от вчера в София и в което участват 387 делегати от 223 общини. Община Разград е представлявана във форума от кмета Добрин Добрев и председателя на Общинския съвет Галина Георгиева, допълват информацията от пресслужбата на местната администрация.

Днес с тайно гласуване от всички делегати на форума бе избран 23-членен Управителен съвет и 5-членен Контролен съвет на НСОРБ за мандат 2023 – 2027 г.

Предстои избор на председатели, а след края на Общото събрание ще се проведе и първото заседание на новоизбрания УС на Сдружението, на което ще бъдат избрани и заместниците на председателя.

Добрин Добрев бе номиниран от 35-те си колеги по време на въвеждащото заседание на общините от Северния централен район за планиране във Велико Търново на 12 и 13 февруари.

/e-Razgrad/

Hits: 8

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.