Кирил Петков и Асен Василев в Разград: Североизточна България трябва да е задължително доста голям фокус в инфраструктурата, тя просто не е свързана с държавата и света

Лидерите на Коалиция “Продължаваме промяната” Кирил Петков и Асен Василев и  кандидатите за народни представители от Разград днес отриха предизборната си кампания в столицата на Лудогорието.

Срещата им с разградчани бе в пространството пред Общинския културен център. Двамата разговаряха и слушаха хората за наболелите проблеми в региона и обсъждаха възможностите за тяхното решаване.

Кирил Петков обобщи впечатленията си от срещите в Разград така:

„Срещнахме се с изключително колоритни личности тук. Жена от Цар Калоян разказа  как, когато подава сигнал до прокуратурата срещу местния феодал, се опитали да й затворят аптеката. Тя е тук, тя не се страхува. Този тип примери страшно много ме мотивират допълнително да бъдем част от промяната и пътуваме от град на град.

Вече имаме няколко идеи какво тук трябва да се случи. Някои са абсолютно конкретни. Примерно: какво трябва да се направи, че разградчани да могат да хващат влака за София. Или – омръзнало им е на хората да слушат как някой щял и да им направи автомагистрала, а това не случва сто години. Кражбите в този и другите инфраструктурни проекти са ужасно много. И хората очакват, и искат да участват в промяната.

Започнахме обиколката от Североизтока, защото този край на България, а и цялата Северна България са продължават да страдат заради това, че не са свързани с останалата част от държавата и света. Абсурдно е да имаме само два моста над Дунав и едно летище. Абсурдно е да имаме нулева магистрала. Днес към Разград лично се убедих в какво състояние са републиканските пътища в Лудогорието.

За нас Северна България трябва да е задължително доста голям фокус в инфраструктурата, тя просто не е свързана. Затова по време на кампанията ще се опитаме да стигнем до всеки областен град, да чуем местните хора и когато ще говорим за политики и икономически стратегии това да не са общи приказки, а да решаваме конкретни неща.“

Кирил Петков и Асен Василев представиха разградската листа на коалицията “Продължаваме промяната” и обясниха защо тя е такава. „Както нашият водач тук Марин Шишев, така и в останалите избирателни райони, те са или родом от съответния град, или живеят в него. Те след изборите няма къде да се скрият. Не са политически назначения, едни калинки, които са избрани от София да минат през кампанията и да си тръгнат“, каза Кирил Петков

„С корема си усещам, че правим правилните неща. Надявам се и хората да ни повярват, за да имаме нужните 121 депутати, за да не останат само надеждите, а да започнем реално да действаме.

Много работа имаме! От една страна е много мотивиращо колко хубави неща може да се случат, а от друга – направо е плашещо, как във всеки град, във всяка сфера има толкова много работа да се свърши.

Но – имаме добър отбор, не сме сами! На терена тук остават хората от нашата листа, за да избистрят и детайлизират проблемите на Разград и Лудогорието, а ние продължаваме обиколката, за да стигнем до хората във всяко кътче на страната“, не скри очакванията и предизвикателствата пред „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Платена форма

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.