Кандидати за общински съветници от листата на Местна коалиция „БСП за България, ВМРО – БНД“

В листата на Местна коалиция „БСП за България, ВМРО – БНД“ залагаме на достойни и почтени хора, заслужили уважение, защото са доказани професионалисти в своята област, защото притежават знания и умения.

Те са с изявена гражданска позиция и  милеят за своя град, за своята община. Готови да дадат всичко от себе си, за да бъде община  Разград динамично развиваща се и просперираща. За да се утвърди тя като един от лидерите в Североизточна България, за да предлага все по-добри условия за достоен живот, в една чиста, подредена, спокойна и сигурна среда.

Ние заставаме зад независимия кандидат-кмет Добрин Добрев, защото виждаме в негово лице обединяващата фигура, която притежава всички необходими управленски, професионални и чисто човешки качества, които трябва да има добрият и успешен кмет. Подкрепяме Добрин Добрев, защото неговата програма, цели и приоритети са гаранция, че Разград, общината и хората в тях, ще получат най-доброто, ще получат това, което заслужават.

Тъй като управлението на една община изисква компетенции във всички сфери на обществено-икономическия живот, в нашата листа сме събрани хора, които, с основание можем да твърдим, са се доказали в своята област като индивидуалности, а като отбор – във всички области.

Вие вече ни познавате!

Във времето до изборите на 29 октомври ще представим повече информация за хората, на които ще дадете вашето доверие, като започнем с нашите юристи. Това са хората, които познават законодателството в детайли и за които върховенството на закона е над всичко. Тяхната бъдеща работа в Общинския съвет е от изключително значение, за да бъдат всички взети решения законосъобразни и в интерес на хората, които живеят в Разград и населените места на общината.

– Стоян Димитров Ненчев е не просто адвокат на свободна практика, а знаково лице в гилдията. Човек, който е защитавал с успех своите довереници и е печелил много сериозни дела. Предвид доказания му професионализъм и опитът, който е натрупал в местния парламент като дългогодишен общински съветник и председател на Общински съвет Разград, смело може да се каже, че в местното самоуправление той е истинска енциклопедия. Стоян Ненчев е семеен, а двамата му синове също са юристи. Член е на БСП.

Станислава Веселинова  Русева е юрисконсулт на „Балканфарма-Разград“ АД. Работата й в една от водещите фирми не само в общината и областта, но и в страната, й дава специфични  познания, които са важни във взаимоотношенията местна власт – бизнес. Станислава Русева вече бе общински съветник през един мандат и притежава нужния опит, за да се справи с предизвикателствата, които я очакват. Тя е омъжена и има двама синове. Част е от гражданската квота в листата.

Николай Пламенов Пенчев е завършил ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ – Разград и сега е студент по право в СУ „Св. Климент Охридски“. Николай Пенчев наистина е много млад и точно  за това може да внесе в местната власт дързостта да преследваш и най-смелите мечти, която е толкова типична за младостта. Той е  председател на Областния съвет на Младежкото обединение в БСП и член на оперативното бюро  на Националния съвет на Младежкото обединение.

Подкрепете ги с № 68 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 23

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.