Как да намерите най-добрия бърз кредит?

Кредитите станаха основен метод за финансиране в спешни ситуации. Вземаме заеми за всякакви ситуации.

Най-честите от тях са спешен ремонт на автомобила, ремонт и обзавеждане на жилището, закупуване на черна или бяла техника, финансиране на образование, за ходене на почивки и екскурзии, покриване на медицински разноски и други. Когато не можем да получим банков заем или искаме бързо да се сдобием с нужните пари – теглим бързи кредити. Но кой е най – изгодният бърз кредит, който можем да намерим?

Ето как можете да намерите най-добрия бърз кредит.

Всяка небанкова финансова институция иска да предложи привлекателен продукт на своите клиенти. Разбира се, всеки клиент има различна потребност и това поражда необходимост да бъдат осигурени различни продукти, удовлетворяващи различните нужди от допълнителни финансови средства. Основните продукти, предлагани от фирмите за бързи кредити, са заем до заплата и бърз кредит на вноски.

Заем до заплата

Това е най-малкият по размер кредит. Обикновено сумите, които се отпускат са в рамките на 50 – 1000 лева. Особеното в този продукт е начинът за изплащане – за разлика от всички останали видове кредити, при бързия кредит до заплата има само една вноска в края на периода – на този падеж се връща цялата заета сума, заедно с начислената лихва. Много компании, предлагащи бързи заеми, отпускат на новите си клиенти безлихвен първи заем до заплата.

Бърз кредит на вноски

Най-разпространения продукт, който се предлага от почти всички небанкови кредитори на пазара, е бързият кредит на вноски. Периодичността е това, което определя дали един заем е със седмични, двуседмични или месечни вноски. Съветваме ви да изберете периодичност, която да отговаря на получаването на средствата от работната ви заплата или други видове доходи, например наем.

Сравнете офертите

На пазара е пълно с различни фирми, предлагащи широк набор от оферти за кредитни продукти. Можете да опитате да сравните офертите в специализираните сайтове за сравнение на кредити. Всяка компания има различни оферти, различни условия и различни изисквания. Добре е да се осведомите предварително какви са те. Попитайте дали има допълнителни такси, понеже те могат да оскъпят заема.

Онлайн кредит – един иновативен продукт

Този заем се превърна в предпочитан начин за достъп до липсващи ни в момента финанси. Разбира се, неговите предимства са много. На първо място, е премахването на ръчното подписване на много на брой и различни хартиени документи. Другото голямо предимство на този вид кредит, е удобството да не трябва да посещавате офис на кредитора. Можете да кандидатствате от удобно за вас място без да се налага да губите време. Имайте предвид, че не всяка институция има разработен онлайн процес. Затова потърсете тази информация предварително.

Всеки заем има своите параметри. За да намерите най-добрия бърз кредит за вас, проучете какво предлагат различните кредитни компании. Винаги четете договора преди да го подпишете и изплащайте задълженията си коректно.

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.