Има как!

КАНДИДАТИ  ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА „КОАЛИЦИЯ „ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА – ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ ОТ 18- ти МИР   РАЗГРАД

Антоанета Цонева

Народен  представител от „Демократична България“ в 45-тото, 46-тото и 47-то Народно събрание. Тя е председател на Комисията  по политиките  за българите извън страната в 46-ия и 47-ия парламент. Член на комисията  по култура и медии.

Антоанета Цонева е експерт по изборен процес. Съосновател на Института за развитие на публичната среда, един от инициаторите за въвеждане на преференциалното гласуване в изборната практика  в България. Първият омбудсман на Столична община, учредител на партия „Да, България!“.

Родена в  Разград, завършила е Природо-математическата гимназия „Академик Никола Обрешков“ в родния си град и Българска филология в СУ „Св.Климент Охридски“. Специализирала в САЩ и Холандия в областта на гражданския сектор и медиите.

д-р Цветомир Цанков

Лекар в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Разград. Специалист по  Хирургия и Образна диагностика.

Завършил Природо-математическата гимназия „Акад. Никола Обрешков“ в  Разград. Учил медицина в град Оран в Алжир и в Медицинския университет във Варна. Специализирал „Обща хирургия и травматология“ в  Израел. Работил 10 години като хирург в болница  Hadassah Hospital в Йерусалим.

Владее френски, английски, руски и иврит.

Нихат Расим – Яши

Собственик  управител на семейна фирма за производство на зеленчуци и семена в село Брествене, община Завет.  В политиката  влиза  през 1992 година  като основател на СДС в  Завет. Четири мандата  общински съветник от десницата, на 28 годишна възраст  оглавява Общинския съвет в Завет.

Член на Асоциация „Български пипер“.

Мирослав Грънчаров

Заместник-кмет на община Разград, избран с гласовете на „Демократична България“.  Отговаря за икономическите дейности в общината.

Завършил е Стопанско управление  във Висшето училище по агробизнес  и развитие на регионите в Пловдив. Дълги години е работил като предприемач, собственик на  фирма за консултантски услуги в строителството и застраховането.

Мирослав Паскалев

Предприемач, собственик и управител на фирма ПИМ – ООД в Исперих. Завършил МЕИ София, специалност „Микроелектроника и електроника“. Работил като енергетик във фаянсовия завод на КАI GROUP в Исперих.

Председател на Управителния съвет на читалище „Съзнание – 1891“  в Исперих.

Мариела Йорданова

Ръководи земеделска компания „Сортови семена – Разград“.

Един от основателите на СДС в Кубрат. Три мандата общински съветник от групата на десницата  в Кубрат. Инициатор и организатор за включването на България в международния проект „Хляб на мира“.

Цветалина Терзиева

Магистър по психология на ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“.

Учител и майстор по художествени занаяти, Цветалина е известна в родния си Разград като автор на Работилница за плетива и художествени изделия  „АРТ Релакс“. Водещ на рубриката  „От раклата на баба с Цвети Терзиева“ в радио Разград.

Иво Димитров

IT експерт, собственик и управител на фирми. Завършил с отличия  ПМГ „Акад. Никола Обрешков“ в Разград и ВМЕИ – Варна. Инженер по електроника и автоматика със специалност „Изчислителна техника“, има магистърска степен  „Приложни микропроцесорни системи“.

Четири мандата  общински съветник от групата на десницата.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 139

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.