Избор на онлайн слот с 40 печеливши линии

Слотовете с 40 печеливши линии се приемат като златна среда при избора на слот машина. Начинът, по който работят тези печеливши линии, зависи от слота, с който имаме работа, и може да варира много между различните машини. Ако не сте сигурни кой от стотиците слотове с 40 печеливши линии да изберете, тук ви препоръчваме три страхотни слот игри, които наистина си засужава да опитате.

Butterfly Staxx с 40 линии

Една забавна и причудлива слот игра от NetEnt се нарича Butterfly Staxx. Тя има 40 печеливши линии и 5 барабана. Освен това тази игра дава възможност за голям диапазон на залагане, а именно до невероятните 400 лева на завъртане. (Приемете това с известна доза съмнение, тъй като е възможно да е ограничено от различните онлайн казина.)

Пеперудата е най-високоплатеният символ по подразбиране, от гледна точка на символите. Въпреки че нямат свои собствени таблици с печалби, съществуват уайлд и скатер символи. Броят на предоставените безплатни завъртания зависи от броя на Scatter-ите и може да бъде стартиран от тях. За да го постигнете, трябва да уцелите едновременно три или повече Scatter-а. По време на бонусните завъртания на барабаните се появяват само символите Cocoon. Някои от тях ще приемат символа на пеперудата. До приключването на безплатните завъртания символите на пеперудата ще останат на най-левия барабан, след като се преместят там. Веднага щом бъде създадена печеливша комбинация, тя се изплаща, а добавянето на повече символи на пеперуда към печеливша линия ще доведе до допълнителни печалби.

Искаме да обърнем внимание и на функцията Butterfly Respins. Повторното завъртане се задейства, когато на един барабан се появи група от символи Butterfly. Символите Butterfly остават на мястото си и се преместват в най-лявата позиция, която все още не е заета от същия символ. Докато на барабаните няма повече символи Butterfly, тази функция ще продължи да се задейства. Казино игри 40 линии основно се популяризират, именно чрез тази игра.

Forbidden Throne е следващият слот с 40 печеливши линии

Забраненият трон, първият слот от Microgaming в нашия списък, е игра на фентъзи тематика, която със сигурност ще привлече вниманието ви. Графиките на тази игра са зашеметяващи, а обкръжаващата музика ще ви помогне бързо да се потопите в атмосферата. Forbidden Throne има пет барабана и четиридесет печеливши линии, както е типично за игрите в този списък. Със залози до 200 лева на завъртане, лимитите за залагане също са доста щедри.

Що се отнася до играта, на барабаните са разпръснати около дузина символи. С печалба от x500 за комбинация от пет символа, Wild е най-високоплатежният символ в играта. Огненият кристал, който изплаща x200 за същия брой символи, е на второ място. Wild барабаните са един от основните аспекти на тази игра. Когато на барабаните се появи символ, той запълва целия барабан и действа като Wild символ, замествайки всички стандартни символи. Има и скатерни символи и ако завъртите три или повече от тях, можете да спечелите до 30 безплатни завъртания.

Една от по-лесните налични игри, но това не е задължително да ѝ навреди. Forbidden Throne е способна да осигури отлично изживяване само с основния геймплей, което е постижение, което не всички игри могат да постигнат. Това е в контраст с други прекалено сложни слотове, които разчитат на неясни функции.

Третата игра с 40 линии в нашия списък е Тарзан

Microgaming използва един от любимите ни герои от детството за тази позиция в нашия списък. Tarzan е слот машина с 5 барабана и 40 печеливши линии с разумни прагове на залагане. За да направят максимален залог от 40 лева на завъртане, играчите могат да увеличат броя на монетите и тяхната стойност. Със своите 3D графики и плавна анимация визуалното представяне на играта също е доста интригуващо. Като цяло Tarzan представя фантастично представяне, а сега е време да разгледаме геймплея на този слот.

Най-добрият основен символ в играта е Тарзан, който предлага печалба от x500 за комбинация от x5. Освен това The Wild има отделна таблица с печалби, която предлага печалба x800 за формиране на комбинация x5. Най-високоплатежният символ в цялата игра е Scatter, който се нарича “Бонус”. Печалбата от х4000 е ваша, ако имате късмета да образувате комбинация от х5. Освен това завъртането на три или повече Scatter-а активира функцията Bonus Wheel, която има потенциална печалба от значителна сума. Колелото ще се появи на екрана и ще започне да се върти, когато тя започне. Ако то спре на опцията за безплатни завъртания, ще получите кръг от безплатни завъртания и други опции, като например парични награди.

По време на безплатните завъртания ще се възползвате от Growing Wilds и Rolling Reels. По същество Rolling Reels започват да се въртят, когато уцелите печеливша комбинация, като изчистват съответните символи и пускат нови на тяхно място. Ако успеете още веднъж, процесът се повтаря. Броят на растящите уайлд символи, които могат да се появят по време на безплатните завъртания, може да се увеличи, тъй като те могат да се натрупват.

Hits: 9

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.