Иван Борисов и Светослав Неделчев – новите директори на „Паркстрой“ и „Столово хранене“

Две общински предприятия в Разград са с нови директори от утре, 10 януари. И двамата ще са на постовете си до провеждане на конкурси за ръководните длъжности.

Конкурси ще бъдат обявени през месец март за ръководствата на всички общински предприятия, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

“Паркстрой“ ще бъде ръководено от Иван Борисов. Той е роден през 1958 г. Завършил е ВИИ – София със специалност „Икономика и управление на АПП”. Заемал е различни длъжности в общинската администрация и в частния бизнес. Бе зам.-областен управител в периода 2013-2014 г. Ръководи “Паркстрой“ в периода 2015-2016 г.

Светослав Неделчев има 18-годишен управленски опит в “Столово хранене“. Той бе освободен от тази длъжност през 2016 г., след което работи като учител в ПГИ “Робер Шуман“.

Реклама:

Доскорошните директори на “Паркстрой“ Валентин Стоянов и Несрин Шериф на “Столово хранене“ са освободени от постовете си на основание чл. 331 ал. 1 от Кодекса на труда, съответно от 8 януари и от 2 януари.

От 7 януари на основание чл. 12 ал.1 и 4 във връзка с чл. 108 от Закона за държавния служител е освободена от поста директор на Дирекция „Култура, спорт и туризъм“ Виолета Антонова, съобщават още от Общината.

/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “Иван Борисов и Светослав Неделчев – новите директори на „Паркстрой“ и „Столово хранене“”

  1. Това не е реваншизъм това е отмъщение за преди 4 години ние сме на власт ще върнем нашите хора но ГЕРБ няма да плачат че сте им спрели кранчето те знаят как действа комунисти (реваншизми ).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.