Ивайло МИРЧЕВ: Приемаме поканата за дебат, но до оградата на гората на Гюнай Хюсмен

„Приемаме да проведем дебата, отправен от водача на листата на ГЕРБ Десислава атанасова, но при условие, че го проведем на оградата на гората на Гюнай Хюсмен. Надяваме се той ще може да докаже нейната законност. Ще отидем там да я проверим дали е законна и да проведем един добър дебат на тази ограда. Надявам се за хората от ГЕРБ това да не е никак проблем и да са готови за такъв тип дебати. Все пак това е ловното стопанство, което Бойко Борисов много обича да посещава. Ще го видим и ние“ . Това обяви вадачът на листата на „Демократична България – Обединение“ Ивайло Мирчев.
В първата си публична изява в Лудогорието в началото на предизборната кампания за 48-то Народно събрание Ивайло Мирчев изрази надежда, че „Демократична България“ ще направи много силна кампания в Разград, защото всички много добре знаят, че без „Демократична България“ вече никой не може да състави правителство. „А трябва да имаме силно правителство, трябва да имаме силен парламент, за да могат да се приемат правилните закони. Има много закони, които трябва да се приемат и по Плана за възстановяване, за да могат много пари да стигнат до българските домакинства, до българския бизнес“, категоричен бе Мирчев. Според него Разград този път има много силна листа, в която са и млади хора, представители на различни браншове.
Част от хората в листата представи вторият в нея – Огнян Обрешков, според когото „Демократична България“ се е доказала като разумната сила в предните управления и ще бъде непреодолимата политическа сила за следващо парламентарно мнозинство“.
„Нашата цел е един мандат за „Демократична България“ от Разград, а приоритетът ни е стабилност. Стабилност без „Демократична България“ не може да има. Тава го показахме, разумът е при нас, при нас е експертизата. Мисля, че с тези оръжия можем да допринесем за стабилността в България“ обяви Мирослав Цанев, общински съветник от ДБ, предприемач, занимаващ се със земеделие.
„Излизам пред избирателите и пред младите хора, за да им покажа, че трябва да сме активни пред политическия процес за по-доброто наше бъдеще и за развитието на България“, мотивира присъствието си в листата най-младият в нея – Георги Игнатов – студент по медицина, пети курс в Медицинския университет в София

„Искам за пореден път да дам всичко от себе си за просперитета на родното си село Брестовене, на община Завет, на областта и на държавата, в която живеем. Болно ми е, че през всички тези години по всичко да сме на последно място“, каза Нихат Расим – председател на общинските съветници он „Демократична България“ в Завет, зеленчукопроизводител, земеделски производител.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.