Ивайло Мирчев поведе листата на „Демократична България“

Обновена листа и с нов водач регистрираха в РИК днес „Демократична България“ – Обединение“. При внасянето на документите присъстваха двама водачи от минали парламентарни избори: зам.-кметът на Разград Мирослав Грънчаров и общинският съветник Иво Димитров.

„Ще се борим за депутатско място“, обяви след регистрацията Огнян Обрешков. „Следващият парламент ще е сложен и ние от „Демократична България“ ще продължим да се борим против корупцията и мафията, завладяла държавата. Доказали сме, че можем да бъдем разумната политическа сила и стабилен партньор в едно антикорупционно управление. Затова и разградската листа е съставена от хора, доказали и можещи да отстояват тези позиции“, коментира той.

Водач за изборите на 2 октомври на „Демократична България“ от Разград е Ивайло Мирчев. Вторият в листата Огнян Обрешков определи избора му като: „Най-силният трансфер в нашия отбор, той ще бъде център нападател в него“. Ивайло Мирчев е народен представител последните три парламента, председател на постоянната комисия по дигитализация електронно управление. „Доказан политик с ярка и силна позиция в борбата против мафията и корупцията в държавата“, допълни Огнян Обрешков.

Мирослав Грънчаров представи подгласника на Мирчев: „Роден в Разград, семеен с едно дете, изключително почтен човек с много високи компетенции в сферата на пътното строителство и на машинното инженерство“.

Трети е земеделският производител Нихат Расим от Брестовене – лице на десните в Лудогорието, председател на групата общински съветници от „Демократична България“ в Завет.

Четвърти е 24-годишният студент по медицина Георги Игнатов. Ново лице в листата –  разградчанин, представител на ДСБ. Пети е Мирослав Цанев – предприемач, занимаващ с фермерство и птицевъдство в Каменово. Общински съветник в Разград от ДБ.

И кметът на Ясеновец Рейхан Хюсеин-Рейгъна е ново лице в листата на десните в Разград.

Седми е бизнесменът и общински съветник от ДБ в Исперих Дамян Милев. Последен е  IT специалистът Деян Пейчев, представител на „Зелено движение“ в Разград.

„Тук съм, за да подкрепя тази листа. Защото смятам, че това са много почтени хора, на които аз гласувам пълно доверие“, заяви от своя страна зам.-кметът на Разград Мирослав Грънчаров.

/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “Ивайло Мирчев поведе листата на „Демократична България“”

  1. Ааааа … Ивайло Мирчев /Малкото Шиши/. С Пеевски водят голяма борба кой ще пусне по-голямо шкембе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.