Зимата не спира ремонтите в Кубрат

Усилено продължават строително-ремонтните дейности в град Кубрат, съобщават от пресслужбата на общината. Към момента тече благоустрояване на парк “Вела Пискова” в лудогорския град.

Вече се подменят плочки и се поставят нови бордюри и настилка. Чрез финансовата инвестиция на общината парковото пространство ще бъде изцяло обновено, като ще бъдат поставени и монтирани нови пейки за отдих, кошчета за смет, както и нови осветителни тела. В този район ще бъде облагородено и пространството зад блок “Хан Кубрат”. На това място ще бъде положена асфалтова настилка, ще бъдат подменени плочки и ще бъдат извършени други дейности, които Община Кубрат е поела като ангажимент.

Паралелно с това, в Кубрат продължава и ремонтът на вече изцяло обновения парк в района на Детска ясла “Мир”, като предстои монтирането и на нови люлки за деца. Работни групи продължават и с почистването на градски територии. Вече тече усилено почистване в района на общинската болница, като са отстранени много излишни храсти и клони от дървета, които с години са създавали неудобство.

От Общината припомнят, че ремонтни дейности бяха финализирани на улиците: “Цар Иван Асен II”, “Екзарх Йосиф” и “Климент Охридски”, като на улица “Люлин планина”, след вече приключилото асфалтиране, предстои да бъдат подменени и тротоарни плочки за пешеходците.

/e-Razgrad/

Hits: 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.