Защо си струва да заложите на Местната коалиция „БСП за България“- ВМРО –БНД“?

Скъпи приятели и съмишленици,

На 29 октомври вие ще упражните своето право на вот и ще гласувате за кмет и за общински съветници. Докато кметският избор протича в два тура, при евентуален балотаж, то изборът на съветници ще приключи още на първия тур. Защо си струва да заложите на Местната коалиция „БСП за България“- ВМРО –БНД“?

  1. Тази листа обединява хора с максимално близки възгледи – истински патриоти на нашия град и на родния Разградски край. Хора с кауза, които вярват, че това е нашият общ дом, в който имат място всички – независимо от своите политически убеждения, етнос и религия!
  2. Местната коалиция предлага една добре балансирана листа, в която са намерили място широка палитра от специалисти и експерти в различни сфери – юристи, икономисти, инженерни кадри, педагози и т.н. А това не е без значение, когато трябва да се вземат различни решения и да се използват техните знания и опит в сфери, касаещи решения на местния парламент.
  3. В групата на местната коалиция са включени хора от всички възрастови групи – млади хора, които сега стартират професионалната си обществена кариера; представителите на средната възраст и хора с вече натрупан житейски опит. Едно балансирано съчетание на между дързостта на младостта, с професионалния опит на средното поколение и житейската мъдрост на възрастното поколение.

И ако трябва да потърсим историческа аналогия в едно по-далечно минало, Общинският съвет силно наподобява Съвета на Старейшините!

Затова, уважаеми съграждани, ви призоваваме на 29 октомври да гласувате!

Призоваваме ви с вашия глас да подкрепите Местната коалиция „БСП за България, ВМРО – БНД“ с номер 68 в бюлетината.

С № 68 за съветници и №71 за независимия кандидат за кмет на община Добрин Добрев ще  продължим развитието на общината като добро място за живот и бизнес, ще осигурим бъдеще, стабилност и перспектива  за общината и нейните граждани.

Местна коалиция „БСП за България“ – ВМРО – БНД

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 13

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.