Заради 24 май, абитуриентските балове и евроизборите – временна забрана за движение и паркиране от 24 до 27 май

Във връзка с честванията, посветени на 24 май – Деня на българската просвета и култура, от ОД на МВР информират за временна организация на движението по следните улици в Разград:

 

– От 9.30 часа до 10.00 часа по ул. „Стефан Караджа”, в участъка от бул. „България” до ул. „Дунав”, за придвижване на шествието към площад „Възраждане“;

– от 9.30 часа до 10.45 часа по ул. „Свети Климент”  в участъка от кръстовището с ул. „Стефан Караджа” до ул. „Д. Хранов”;

– от 10.00 часа до 10.45 часа по ул. „Стефан Караджа” в участъка от кръстовището на улиците „Свети Климент” и северното платно на бул. „Бели Лом” до улица „Дунав”;

Реклама:


– от 10.45 часа до 11.15 часа по ул. „Стефан Караджа” в участъка от ул. „Дунав” до бул. „България”, за придвижване на шествието от площад „Възраждане“ към площад „Момина чешма“.

За посочения период от време водачите на ППС да използват като обходен маршрут следните улици: северното платно на бул. „Бели Лом“ и ул. „Венелин“.

 

В дните от 24 до 27 май са планирани абитуриентски тържества. За да не се допуснат пътни инциденти или задръствания, от 18 до 20 часа по маршрути, предварително определени от съответните учебни заведения, ще има засилено полицейско присъствие. ОДМВР-Разград призовава гражданите да планират предварително придвижванията си, а при необходимост да търсят допълнителна информация на тел.084 660577 – дежурен РУ-Разград.

 

А заради изборите за членове на Европейския парламент на 25 май от 12.30 до 17 часа се ограничава движението по улица „Кирил и Методий” в участъка между улиците „Цар Асен” и „Васил Левски”. Реорганизацията важи и за 26 май от 20 часа.

 

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *