Железният Владислав Стоянов даде ценни съвети на младежи

Един от най-добрите родни футболни вратари Владислав Стоянов подкрепи проекта „Младите хора – бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта.

Стражът, превърнал се в кошмар за световната звезда Кристиано Роналдо, хващайки две негови дузпи, се срещна с младежите, участващи в тренинга „Мисия Здраве“ в СОК „Камчия“.  Пред тях той сподели любопитни подробности за своята кариера – разказа както за звездните си мигове с фланелката на „Лудогорец“ в европейските турнири и националния отбор, така и за трудните моменти, които не са били никак малко. Владо Стоянов изтъкна пред младежите ползите от спортуването и посочи важни аспекти от здравословното меню, на което самият той е залагал през активната си кариера на футболист.

Младежите слушаха с огромен интерес съветите на футболния си любимец, задаваха различни въпроси и му пожелаха успех в новото амплоа на футболен скаут на 10-кратния шампион „Лудогорец“.

Срещата в Музея на спорта в СОК „Камчия“ завърши с куп автографи и снимки за спомен, като Владислав Стоянов зарадва момчетата и момичетата с подаръци – фен артикули на Орлите.

Реклама:


/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *