Дядоколедовци на мотори и велосипеди в неделя в Разград

Ентусиасти организират на 25 декември коледна мото обиколка в Разград. Всеки желаещ може да се включи, сборният пункт е паркинга до Младежкия дом 11.30 ч.

Шумното шествие ще стартира от там и ще премине по маршрут: ул. „Васил Левски“, ул. „Дунав“, ул. „Св. св. Кирил и Методий“, ул. „Искър“, бул. „България“, ул. „Странджа“, ул. „Перистър“, бул. „Априлско въстание“, бул. „България“, ул. „Дунав“, ул. „Васил Левски“ и ще завърши отново на паркинга на младежки дом.

По традиция в града ще се появят и Дядоколедовци на велосипеди. Клуб „Зелена стъпка“ възстановява традицията от преди пандемията и кани всички на коледна велосипедна обиколка на Разград със старт и финал Момина чешма. Началото е в 12.00 часа. Маршрутът е с дължина 5 километра: бул.“България“, на дясно по ул. „Странджа“, на кръговото на дясно по ул. „Дунав“, ул. „Васил Левски“, ул. „Княз Борис“ до кръстовището на „Водна централа“, ул. „Свети Климент“, ул. „Ильо войвода“, ул. „Любен Каравелов“, ул. „Бели Лом“, ул. „Бузлуджа“, бул. „България“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, обиколка на градинката до Часовниковата кула и по ул. „Искър“ до Момина чешма. Там за участниците в обиколката ще има топъл чай.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.