До 26 юни се приемат заявки за участие в конкурса „Да на красотата“

До 26 юни се приемат заявки за участие в 14-я конкурс „Да на красотата“, организиран от Община Разград и Федерацията на жените, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.
И тази година конкурсът ще се проведе в няколко раздела: за най-красиво подредени с цветя балкони, дворове, междублокови пространства, градини в учреждения, училища, детски градини, заведения за хранене, затворени жилищни комплекси и др.
Над 80 любители на цветната красотата се включиха в последното издание на конкурса през 2023 г. Тази година също ще има награди не само за жителите на областния град, а и за живеещите в селата от община Разград, чиито кметове проявят желание населеното място да участва.
Желаещите да участват в конкурса „Да на красотата 2024“ трябва да попълнят специален формуляр и да го изпратят до 26 юни по електронната поща на vzh@abv.bg или на fj_rz@mail.bg. За връзка с организаторите можете да се използва и телефон 0887746794 (Ваня Желева от Федерация на жените). В периода 1-10 юли комисия от Община Разград и Федерацията на жените ще посети обектите след уточняване по телефона. Отличените ще получат награди на тържествения благотворителен концерт по случай Дeня на християнското семейство 21 ноември.
/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.