Добрин ДОБРЕВ: По време на кампанията исках и успях – заедно да обсъдим постигнатото и пропуснатото и да построим плановете си за бъдещето

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ НА 29 ОКТОМВРИ МОЖЕМ ДА ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЕ, ДА НАПРАВИМ ИЗБОР И ДА ГЛАСУВАМЕ. С МЪДРОСТ, РАЗУМ И ЛЮБОВ! ЗА РАЗГРАД!

Уважаеми разградчани и жители на общината,

В този месец на развихрени страсти и амбиции, искам да благодаря на всеки от вас за търпението. Благодаря ви за откровените разговори и вълнуващите срещи. Ние с вас се познаваме добре и затова мога да кажа, че срещите ни не започнаха, нито ще свършат с приключването на изборите. Но предизборната кампания даде възможност да сравните различните предложения как да се развива и да функционира нашата община.

За мен лично изминалата кампания ми даде още една възможност да направя оценка на извървяния път. След дипломирането си в Юридическия факултет имах шанса да започна работа, като специалист в Община Разград. Бях твърде млад, но кметът Денчо Бояджиев ми даде този шанс. Той залагаше на младите, но следеше строго тяхната работа и не правеше компромиси. Преминах през цялата стълбица и честно извървях своя път от млад специалист – до първи зам.-кмет.

Аз съм човек реалист и здраво стъпил на земята. За това не съм си позволил да ви свалям звезди от небето и да ви залъгвам с празни обещания. Целта ми беше заедно да обсъдим постигнатото и пропуснатото и да построим плановете си за бъдещето. Не съм си позволил и злобни нападки към никого. Иска ми се да използвам тази последна възможност за да се извиня на вас – жителите на община Разград, за това, което си позволиха някои от моите опоненти – да превърнат кампанията в битка с лъжи и грозни подигравки, опити да се наплашат хората и да се обругаят опонентите. Истината е, че всеки мери по себе си и е в правото си да избере едно или друго поведение в преследването на властта. Извинението ми не е за тяхното поведение, а за тяхното отношение към разградчани. Обидно е да подценяваш хората, тяхната интелигентност, памет и разум.

По време на нашите срещи аз търсих подкрепа и доверие от вас, за да направим така, че Разград да остане остров на разума и предвидимостта в ширещото се море на политически експерименти, скандали и нестабилност. Изборите ще приключат, но ние ще продължим да живеем тук, в нашия Разград. И аз държа на доверието помежду ни, на възможността да се гледаме в очите и заедно да реализираме идеите за бъдещето на града, на общината, на нашите семейства, на децата ни.

За това, в този последен ден от предизборната кампания се обръщам към вас – на 29 октомври да гласуваме! Да покажем, че ни интересува и вълнува какво ще се случва с Разград през следващите години. Да подкрепим онзи, на когото се доверяваме и когото считаме за най-достоен да бъде натоварен с властта да взима решения. И с огромната отговорност действията му да са в полза на жителите на община Разград.

Убеден съм, че можем да вземем решение, да направим избор и да гласуваме. С мъдрост, разум и любов! На 29 ти октомври. За Разград!

Добрин ДОБРЕВ, независим кандидат за кмет на община Разград

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.