Днес се открива изложението на производителите „С любов към българското“

Температурите навън са зимни, но традиционното изложение на производителите в Разград идва с горещи оферти за своите почитатели и клиенти.

Изложението стартира днес във фоайето на Спортна зала „Лудогорец“ и ще продължи до събота, 9 февруари. Повече от 20 години изложението се провежда в Разград с насоченост към крайния потребител, предпочитащ родното производство.

Всички почитатели на българската мода ще имат възможността да избират между актуални модели и колекции, представени директно от техните дизайнери и производители и да се потопят в панаирната атмосфера. Разнообразието от представени стоки – дамска и мъжка конфекция, детски стоки, чанти и кожени изделия, спортни стоки, бельо и трикотаж, сребърна бижутерия и др., ще даде възможност на всеки да направи своя избор.

Не са за пренебрегване и специалните панаирни отстъпки и промоции на сезонни стоки на щандовете на изложението. А за търговците и собствениците на магазини в Разград остава възможността за директна връзка с производители и дистрибутори на български стоки и доставки на едро.

“С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО” продължава до 9 февруари с покана за посещение към всички граждани и гости на Разград. Посетете! Изберете българските производители!

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.