ГРАН ПРИ за Александра Златева на Арт фестивал “Сезони” в Бургас

В три последователни дни – 2, 3 и 4 юли, Бургас беше сцена за изява на 218 даровити деца и младежи от 22 града в страната.

Много музика, детски работилници, училище за танци, изложби бяха включени в тазгодишното издание на бургаския фестивал за млади поп и рок изпълнители – Арт фестивал „Сезони”. Домакин на проявата бе Експоцентър „Флора“, а организатори Община Бургас и читалище “Пробуда“.

Конкурсът за млади поп и рок изпълнители се провежда в три направления: традиционният конкурс „Сезони“, където се представят с една българска и една чужда песен; конкурс с песните на композитора Стефан Диомов; конкурс с песни по стихове на големия бургаски поет Пейо Пантелеев.

Другият конкурс от фестивала – „Моето усмихнато лято“, обединява малки художници, приложници и фотографи. Творбите на наградените творци ще бъдат подредени в изложба.

Жури в състав: Стефан Диомов, Георги Милтиядов – композотор, аранжор и поп изпълнител, Владимир Спасов и Мария Чернаева -поп-изпълнители (дует “Бургас”) присъдиха на Александра Златева най-голяма награда на конкурса “GRAND PRIX” за изпълнението на “Докога” и “And I am telling you”.

Александра Златева е ученичка в XII клас в ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“- Разград. Обучава се в Школа за естрадно пеене към Младежки дом –  Търговище с ръководител Кремена Кряколова.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.